Haecksler versnipperaars

Compact, snel, probleemloos…

Haecksler levert het beste in compacte, professionele houtversnipperaars. De snelste professionele compact versnipperaar op de markt. Directe levering aan de professional. Uw Haecksler kan altijd mee in de bedrijfswagen en is daarmee direct inzetbaar.

Breng de Haecksler versnipperaar over tuinpad of door de deur tot bij de boom of haag en spaar tijd en energie: Méér dan u denkt…

Ervaring

Bij Haecksler heeft men jarenlange ervaring in de verkoop van machines voor groenonderhoud, maar ook veel praktische ervaring in boomverzorging. Stilstand door storing bleek met onze versnipperaar de afgelopen jaren een zeldzaamheid. Al vanaf de eerste inzet werd meerdere uren per dag aan tijdwinst genoteerd. Takken slepen en op de aanhanger stapelen is zwaar werk en zorgt voor snellere fysieke slijtage. Per direct veranderde dat en werd energie gespaard.  Ook niet onbelangrijk: Met het stapelen van takken op de aanhanger moest vrijwel iedere dag naar het recycling station worden gereden om te lossen. Met een Haecksler versnipperaar in het bedrijf reduceerde dit tot minder dan één maal per week.

Haecksler’s visie is eenvoudig

U, als ondernemer staat centraal en blijft onafhankelijk: Eenvoudig zelf onderhoud toepassen. Snelle service als nodig. Gebouwd met uitsluitend hoogkwalitatieve onderdelen van marktleidende producenten. O.a.:

  • Honda motoren
  • SKF lagers
  • Optibelt v-snaren
  • Schneider Electrics etc.

Vrijwel alle onderdelen wereldwijd en ook lokaal bij u verkrijgbaar.
Voor nabestellen van alle onderdelen voor uw Haecksler versnipperaar kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Directe verkoop aan de professional > deze verkoopstrategie bespaart de ondernemer in de groenbranche duizenden euro’s op de aanschafprijs van zijn machine. Het voordeel ligt bij u. Begin met nóg beter werken.


“…We hebben er een aantal bomen al mee weg, en hij begint onmisbaar te worden…”

v/d Weijden Boomverzorging en Tuinonderhoud
Nieuw-Beijerland – www.weijdenboomentuin.nl/

“…De hakselaar, gewoon geweldig. Ik heb er geen andere woorden voor.
Het werkgemak, de compactheid, van mij niks dan lof…”

Koen Daenen – Spalbeek – koendaenen07@gmail.com

“…Haecksler, no nonsens doen wat ze zeggen en de machine is top. Ook naar veelvuldig gebruik blijft de machine aan de verwachtingen voldoen…”

Www.timberthijssen.nl

“…Na deze winter de machine intensief te hebben gebruikt kan ik zonder aarzelen zeggen
dat de aankoop van de Haecksler een grote meerwaarde voor mijn bedrijf was en nog altijd is…”

Gert-Jan Staelens, Boom en Co, Gooik

“…Wij hebben de Haecksler machine in ons verhuurprogramma en we krijgen alleen maar positieve reacties op deze machine.
Grote doorvoersnelheid, makkelijk te transporteren en verdraaibare afvoerpijp.
Kortom een machine die een echte positieve toevoeging is aan ons verhuurprogramma!..”

Seegers-Halle BV Halseweg 58 7025 CG Halle
Tel: 0314-631798De versnipperaars

De Haecksler is de ultieme machine met onbeperkte inzet voor hovenier, boomverzorger, tuinman en parkonderhoud. De Haecksler 4 met zijn draaibare uitwerppijp is het meest verkochte model uit de Haecksler serie. De Haecksler4 Silent is aangepast voor werk in zeer dicht bewoond gebied.


Accessoires en extra’s

Onderdelen en accessoires voor uw versnipperaar.


Innovatie

Door de korte lijnen tussen ontwerper, fabrikant en ons hebben wij over de afgelopen jaren continu verbeteringen aan kunnen brengen. Dit resulteerde onder andere in sterkere constructie, wegklapbare duwboom, betrouwbare Honda motor, geluidsisolatie en roterende uitwerppijp voor de snippers. Ook werd recentelijk een invoertrechter met 45% grotere opening en een verbeterd systeem voor vervangen/omdraaien van de messen ingevoerd.

Lees verder>>>


Haecksler professionele versnipperaars.
Compact, snel, probleemloos…