Compact, snel, probleemloos…

Haecksler levert het beste in compacte, professionele houtversnipperaars. De snelste professionele compact versnipperaar op de markt. Directe levering aan de professional. Uw Haecksler kan altijd mee in de bedrijfswagen en is daarmee direct inzetbaar.
Breng de Haecksler versnipperaar over tuinpad of door de deur tot bij de boom of haag en spaar tijd en energie: Méér dan u denkt…

Ervaring

Bij Haecksler heeft men jarenlange ervaring in de verkoop van machines voor groenonderhoud, maar ook veel praktische ervaring in boomverzorging. Stilstand door storing bleek met onze versnipperaar de afgelopen jaren een zeldzaamheid. Al vanaf de eerste inzet werd meerdere uren per dag aan tijdwinst genoteerd. Takken slepen en op de aanhanger stapelen is zwaar werk en zorgt voor snellere fysieke slijtage. Per direct veranderde dat en werd energie gespaard.  Ook niet onbelangrijk: Met het stapelen van takken op de aanhanger moest vrijwel iedere dag naar het recycling station worden gereden om te lossen. Met een Haecksler versnipperaar in het bedrijf reduceerde dit tot minder dan één maal per week.

Haecksler’s visie is eenvoudig

U, als ondernemer staat centraal en blijft onafhankelijk:
Eenvoudig zelf onderhoud toepassen. Snelle service als nodig.
Gebouwd met uitsluitend hoogkwalitatieve onderdelen
van marktleidende producenten. O.a.:

 • Honda motoren
 • SKF lagers
 • Optibelt v-snaren
 • Schneider Electrics etc.

Vrijwel alle onderdelen wereldwijd en ook lokaal bij u verkrijgbaar.
Voor nabestellen van alle onderdelen voor uw Haecksler versnipperaar kunt u uiteraard ook bij ons terecht.
Directe verkoop aan de professional> deze verkoopstrategie bespaart de ondernemer in de groenbranche duizenden euro’s op de aanschafprijs van zijn machine.
Het voordeel ligt bij u. Begin met nóg beter werken.


Kwalitatieve innovatie en jarenlange ervaring

Door nauw contact te houden met de mensen in de praktijk hebben wij over de afgelopen jaren continu verbeteringen aan kunnen brengen. Deze zijn o.a. :

 • Sterkere constructie. Het plaat en buismateriaal dat gebruikt wordt is dikker dan dat van vergelijkbare hakselaars. Hierdoor wordt een stijver geheel gecreëerd. De machine levert hierdoor hoger prestaties en heeft een langere levensduur.
 • Grotere opening invoertrechter. Nóg sneller en makkelijker takken invoeren met de nieuwe invoertrechter. Maar nog steeds nèt zo handzaam.
 • Honda motor. Haecksler versnipperaars zijn allen uitgerust met het ‘duurdere’ Honda merk. Deze motor is al jarenlang de nummer één in lichte industriële motoren, en niet voor niets! Minder problemen en langere levensduur! Wereldwijde garantie.
 • Dynamic flow. De druk die wordt opgebouwd stuwt de snippers zo vloeiend mogelijk de uitwerpbuis in. Zonder terugvallende snippers of luchtstroomonderbreking. Haecksler versnippert mede hierdoor een hoger volume takken in kortere tijd. Kleine aanpassingen met significante gevolgen voor de productiviteit!
 • Compact en hanteerbaar. Laag zwaartepunt. Wielen met grote diameter. Kleine transportafmetingen. Gemakkelijk in en uit de bedrijfswagen en door het tuinhek of voordeur naar het werk
 • Inklapbare stuurbeugel. Klapt na het verrijden van de versnipperaar onder de invoerbuis en zit nooit in de weg tijdens het invoeren van takken.
 • Betere messen met langere standtijd. De beste combinatie hardheid/taaiheid. Te hard materiaal breekt af op het scherp van de messen, en te taai verslijt te snel. De technisch specialist van Haecksler heeft na veelvuldig testen nauwkeurig de juiste hardheid en samenstelling van het metaal vastgesteld.
 • Geluidsisolatie. 8 tot 12dB geluidsreductie bij werk tussen gebouwen (alléén op de H3 Silent)
 • Variabele uitwerppijp. Naar links, rechts of recht naar achteren versnipperen.
 • Veiligheid. Noodstop binnen handbereik. Stevig veiligheidsgordijn voorkomt terugspringen hout. Lange invoerbuis: Onmogelijk met de handen bij de draaiende messen te komen. Geen geforceerde invoer: Als u het hout terugtrekt, stopt het versnipperen.

Dikker materiaal en stijver geheel

Honda-Motor-Haecksler

Honda. Beste in licht industriële motoren

haecksler-dynamic-airflow

Hoge doorvoersnelheid (Dynamic Flow)

Noodknop binnen handbereik

Zware kwaliteit lagers

Grote wielen met terreinbanden

Eenvoudig bijvullen benzinetank met jerrycan

Beugel opklapbaar

1e kwaliteit snippermessen

Haecksler-18PK-VANGUARD

Haecksler-18PK-VANGUARD

Haecksler-thumb-switch-Easy-Rider

Haecksler Easy-Rider Duimschakelaar