Al deze recensies zijn van echte gebruikers van onze versnipperaars.

Na uitgebreide vergelijkingen met andere fabrikanten heb ik gekozen voor de Haecksler 4. Ik heb ‘m nodig om takken, twijgen en ook groenafval van mijn grote tuinvijver (riet, lisdodde en andere vijverplanten) in mijn zeer grote tuin te versnipperen.

Mijn keuze voor deze versnipperaar was volkomen terecht. De machine werkt absoluut geweldig! Het is te gek wat hij kan. Hij verwerkt niet alleen takken en twijgen, nee, zelfs bladeren, riet, gras en alles wat in de tuin valt.

En met een zeer hoge snelheid. Zeer praktisch is ook de grote vultrechter in verband met de sterke zelfintrekking. Hij trekt zelfs automatischvolumineuze takken naar binnen, het is niet nodig om gevorkte takken vooraf af te knijpen.

Ik ben enthousiast over deze machine, ik wil niet meer zonder!”
Ik ben echt helemaal opgewonden.

Günter Niedermeier – Kfz-Service


Hoi Haecksler,

Ik moet eerlijk toe zeggen wij zijn ontzettend blij met de machine
echt een top ding. Hij hoeft bij ons niet zo vaak buiten te spelen
maar als die mee gaat, altijd plezier ervan.

Inmiddels word het wel tijd dat ik de messen ga laten slijpen dus
zou ik eerst een setje nieuw willen bestellen.

Sean Dickhoff – Four All Seasons
https://fourallseasons.nl/


De Haecksler 4 versnipperaar presteert zeer goed gezien zijn formaat. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren, gemakkelijk te starten (altijd de eerste keer!), Gemakkelijk te gebruiken. Ik raad hem aan voor een professional die het beste compromis wil sluiten tussen efficiëncie en compacte hakselaar! De trechter is breder dan de meeste hakselaars in zijn categorie, wat hem efficiënter maakt als het gaat om het versnipperen van houtsoorten zoals bijvoorbeeld fruitbomen of mimosa. De afwerking is van goede kwaliteit. Ik vervoer hem in mijn aanhangwagen waaraan ik een katrolsysteem heb bevestigd om hem naar binnen te laten rijden en de afdaling te beveiligen …
Ik raad deze versnipperaar aan en bedank het Haecksler-team voor het ontwerpen van zo’n kwaliteitsmachine die me veel tijd bespaart.

Aurélien.

Respect-Arbres (boomverzorging)
Vendee 85


Mijn naam is Mark Oostveen en eigenaar van Amberboom Tuinen en Tree2Care boomverzorging gevestigd in Hendrik-ido-Ambacht. Voor mijn twee bedrijven was ik opzoek naar een compact versnipperaar, en na veel merken bekeken te hebben kwam ik bij Joost terecht. Wij hebben geen demo aangevraagd, maar direct aangekocht de recensies en promo film materiaal was voor mij al doorslaggevend genoeg.

Ik kan niet anders zeggen dan, wat een top machine! Goed gebouwd en levering is snel. Hij snippert bergen snoeihout in een mum van tijd weg in de aanhanger, hierdoor kunnen wij nu een stuk efficiënter werken. De 9 cm takdiameter is meer dan voldoende en wat velen al zeggen, groter dient als haardhout. Ik bespaar zeker 30% procent op brandstof kosten, wat resulteert in winst. Dit omdat we nu niet heen en weer hoeven te rijden naar de losplaats. Ook het onderhoud is erg aangenaam, messen wisselen zich makkelijk, en het Honda blok heeft weinig onderhoud nodig. Hiervoor hoef je geen geschoolde monteur te zijn. De machine hebben wij in gebruik genomen in november 2017 en nu al onmisbaar, hij draait overuren! Ik kan de firma Haecksler van Joost van der Werff dan ook van harte aanbevelen, twijfel niet over dit product.

Haecksler doet wat het belooft!!

Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet,

Mark Oostveen
Amberboom Tuinen – Tree2Care boomverzorging


Ik wilde jullie eigenlijk al heel lang een korte feedback geven … (Je kunt ook op je website posten als je wilt)

De levering inclusief afstemming met de leverancier verliep perfect. Ik moet zeggen dat we meteen erg enthousiast waren over de versnipperaar! De prestaties overtroffen mijn verwachtingen! Wat mijn collega’s en ik vooral goed vinden, is de verhouding tussen grootte, gewicht en prestatie.
Het is allemaal heel goed geproportioneerd. De trechter is groot genoeg en er komt geen verstopping in de uitworp, zoals ik heb gehoord over andere (vergelijkbare) hakselaars. Je moet de takken echt met twee mensen invoeren zodat je hem kunt bijhouden. Wat de Haecksler niet aan kan, is beslist brandhout.
Je kunt hem zelfs met een katrol op een aanhanger of in de bus laden. De uitwerptrechter is snel te verwijderen en dan past de machine dus ook in mijn Vito …
Voor mij als klein boomverzorgingsbedrijf het perfecte apparaat, want we moeten vaak naar kleinere percelen waar een grote hakselaar nogal onpraktisch zou zijn. Dus het geld zeker waard!

Florian Kern-Leipzig


We hebben er een aantal bomen al mee weg, en hij begint onmisbaar te worden.
Beetje opstartproblemen denk ik. Geen spijt van, wilde ik je nog ff laten weten.

v/d Weijden Boomverzorging en Tuinonderhoud
Nieuw-Beijerland – www.weijdenboomentuin.nl/


Wederom een berichtje vanuit het oosten van het land. Vorig jaar de versnipperaar gekocht en ik werk hier nog altijd met heel veel plezier mee.
Wat een top apparaat. De zaken lopen nog altijd naar tevredenheid en daarom zou ik graag een prijsopgaaf ontvangen van de Treetruck en de stobbenfrees.

Barry
Toprope Hoogtewerken


Een jaar na de aanschaf van de Haeckler toch nog een recensie. We hebben inmiddels onze positieve ervaringen opgedaan met deze prachtige machine. We hebben hem ongeveer 50 keer gebruikt, en ik denk dat we de investering er in dit jaar al uit hebben. Deels omdat we de huur door kunnen berekenen maar zeker ook het besparen van een hoop werk. Voordat we deze machine kochten huurden we meestal een grotere machine en werd er veel gesleept met de takken, nu neem je de hakselaar gewoon mee naar je snoeihout. Ook de prettige manier van communiceren spreekt ons er aan. Kortom een aanrader voor elke hovenier

Florall Hoveniers
Yerseke


Haecksler, no nonsens doen wat ze zeggen en de machine is top. Ook naar veelvuldig gebruik blijft de machine aan de verwachtingen voldoen. Zolang de messen scherp blijven is de machine erg vlot en kan hij veel hout verstouwen. De service van Joost is snel en daadkrachtig ook neemt hij adviezen over eventuele verbeteringen mbt details van de haecksler ter harte.

Joost bedankt voor een top machine die zijn geld dubbel en dwars waard is!
De machine in actie zien? Www.timberthijssen.nl


Na lang zoeken en vergelijken een demonstratie van de Haecksler aangevraagd. De demonstratie en bijhorende uitleg waren heel duidelijk en overtuigend. De bestelling en afhandeling verliep heel vlot waardoor ik snel met de nieuwe machine aan de slag kon.

De machine is heel éénvoudig mee te nemen op de aanhanger of in de bestelwagen. Tuinpoortjes of smalle doorgangen naar achtertuinen zijn geen probleem, we hoeven dus geen takken meer te verslepen. Zowel takken van wilg, esdoorn, beuk, es, … als conifeer worden vlot naar binnen getrokken en versnipperd. De capaciteit tot 9cm is ruim voldoende, zelf versnipper ik slechts tot 5 à 6cm vermits dikker als haardhout kan dienen. Met de draaibare uitworp kunnen we de snippers mooi spreiden zonder de machine te verplaatsen. Al is van takkenhoop naar takkenhoop rijden geen probleem door het uitgebalanceerd ontwerp en de grote wielen. Na deze winter de machine intensief te hebben gebruikt kan ik zonder aarzelen zeggen dat de aankoop van de Haecksler een grote meerwaarde voor mijn bedrijf was en nog altijd is.

Gert-Jan Staelens, Boom en Co, Gooik


Nu we voor de tweede herfst staan, meer dan een jaar verder, kan ik bevestigen dat de Haecksler een blijvertje is en ik kan mij eigenlijk niet indenken waarom zo lang gewacht met een compact versnipperaar aan te schaffen. Tijdens vervoer deze zomer is de standaard afvoerbuis beschadigd omdat de machine niet goed vastgezet werd. Mede door een vriendelijke geste namens de importeur hebben wij dit keer gekozen voor de Haecksler en vooral de kleinere afmeting voor het vervoer verrasten mij.

Joris Geurts


Ik heb mijn Haecksler nu sinds april en werk er sindsdien meerdere dagen per week mee. In de voorgaande jaren had ik bij een werkgever al vaak met deze machine gewerkt. Omdat altijd prima in de moeilijkste situatie’s gewerkt kon worden en hij ook supersnel snippert koos ik nu ook voor een Haecksler. De draaibare uitworp is voor mij in de boomverzorging ideaal omdat ik met een naar binnen gedraaide pijp de machine overdwars in de bus kan zetten en zo nog veel ruimte overhoud voor andere materialen.

Wat ook opvalt aan de Haecksler is dat hij goed in balans en licht manouvreerbaar is. Je krijgt niet het gevoel dat je tijdens het verrijden ook nog de machine moet tillen.

De dikte van 9 cm die hij aankan is voor mij minder belangrijk omdat ik het haardhout vanaf een 7 centimeter er tussen uit zaag. Dat verkoop ik weer want in mijn regio kopen liefhebbers zelfs niet-gekloofd hout en dat laat ik liefst meteen ophalen bij het werk. Dat voorkomt zwaar tillen voor mij en het geeft extra inkomsten. Al met al denk ik dat dit mijn enige versnipperaar zal blijven. Een duurdere en grotere machine wordt lastig mee te nemen omdat ik al een aanhanger achter de bus heb.

Oja, nog iets: De laadvloer van mijn bus is vrij hoog en met mijn korte rijplaten is het wat zwaar induwen aan het eind van de dag. Ik heb het opgelost met een electrische lier, maar met iets langere rijplaten gaat het ook goed zonder lier.

Boaz Boomzorg – Badhoevedorp
www.boazboomzorg.nl


Mijn naam is Guus Thijssen eigenaar van Timber Thijssen boomverzorging en trotse eigenaar van een Haecksler. Zoals er heel veel slogans bestaan is er een die perfect past bij de Haecksler namelijk de volgende:”De Haecksler doet wat Joost heeft beloofd!”

Het is echt een fantastische machine die prima alleen op een aanhanger te duwen is, snel takken versnipperd en zuinig is in brandstof gebruik. Met de variabele uitspuitmond kun je alle snippers prima op de gewenste locatie krijgen, van tuin, container tot in een kruiwagen echt super.
Naast deze goede eigenschappen is de prijs ook zeer scherp. Deze machine is absoluut te vergelijken met een Jo-beau alleen dan stukken goedkoper zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren.

Via @timberthijssen of
www.timberthijssen.nl kun je ons en de Haecksler in actie zien.
Guus Thijssen – Dalen 06 304 857 54


Na een paar aanhangers met snippers te hebben gevuld, wil ik je even bedanken voor dit fijne stuk gereedschap ! De kwaliteit is goed, je neemt hem zo mee over de werf door de gelagerde wielen en in een mum van tijd vreet hij alle takken op. Ik heb een goede keuze gemaakt. Joost, heb je nog andere handige machines?
Nogmaals bedankt,

Michel den Dijker – Reeuwijk


Ik was al enige tijd op zoek naar een goed en bovendien betaalbaar model versnipperaar voor mijn bedrijf. Zodoende kwam ik terecht bij Haecksler en dit model had alles wat ik zocht; compact, licht en makkelijk in gebruik. Ongelooflijk wat een prestatie vermogen er in deze versnipperaar schuilt! Een echte aanwinst voor mijn bedrijf, die mijn werk dagelijks een stuk eenvoudiger maakt. Ik heb Haecksler mogen ervaren als een betrouwbaar bedrijf, die zijn woord nakomt!

Bertus van Asselt – tel. 06-50575541
Van Asselt Boomverzorging – Ermelo
www.vanasseltboomverzorging.nl


Na een paar aanhangers met snippers te hebben gevuld, wil ik je even bedanken voor dit fijne stuk gereedschap ! De kwaliteit is goed, je neemt hem zo mee over de werf door de gelagerde wielen en in een mum van tijd vreet hij alle takken op. Ik heb een goede keuze gemaakt. Joost, heb je nog andere handige machines?
Nogmaals bedankt,

Michel den Dijker – Reeuwijk


Ik heb kortgeleden de Haecksler versnipperaar gekocht voor de verhuur. Ik was op zoek naar een professionele machine, welke gemakkelijk bedienbaar en storingsvrij moet zijn. De machine versnippert snel, ook de dikkere takken. De snippers zijn prima te gebruiken als bodembedekking tegen onkruid.

De sterke Honda motor doet z’n werk uitstekend en is betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. De machine is solide gebouwd met een zwaar messenblok welke draait in stevige SKF lagers. De messen zijn dubbelzijdig te gebruiken en kunnen geslepen worden. Op een aanhanger is de machine goed te vervoeren.

Ik ben niet alleen tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de machine maar ook over het advies en de service van de leverancier.

Handelsonderneming Nick Eding – Valthermond
www.nickeding.nl
Nickeding@hotmail.nl


Fijne machine. Makkelijk te manoeuvreren. We hebben deze versnipperaar privé gekocht voor onze grote tuin en er werd ons gezegd dat ie misschien te professioneel voor ons gebruik was. Al enkele snipperdagen achter de rug en het gaat prima zelfs. Hij start steevast na één keer trekken en alles gaat er in een rotvaart doorheen. We hebben wel de tip opgevolgd om alles schoon  zonder zand en aarde te verwerken om de messen langer scherp te houden.

Jacoba en Klaas – St.Pancras NH


Begin zomer een Haecksler gekocht en we zijn er tot nu toe heel erg tevreden mee. Ze leveren hele goede service en zijn duidelijk. Dus een dikke 10. Verdiend voor Haecksler.

Klein Groen – Maarsbergen


Wij zijn een klein hoveniersbedrijf die naast aanleg van tuinen ook veel onderhoud doet. Als we tijdens die onderhoudsbeurten veel (grote) heesters of bomen moesten snoeien of kappen, was het altijd een heel gesleep om alle takken uit de tuin te krijgen en in de aanhanger te proppen. Sinds een paar jaar hebben we een haecksler versnipperaar. Die is bij dit soort klussen een hele uitkomst. Hij is met twee personen mbv rijplaten makkelijk op de aanhanger te zetten en er weer af te halen. Door het compacte formaat kan hij door deuren en over smalle paadjes naar het snoeiafval toe in plaats van andersom. Dit scheelt heel veel gesleep. De snippers kunnen in een kruiwagen opgevangen worden en soms verwerkt in de tuin.
De combinatie van een hele compacte machine met toch een sterke motor, waardoor ook dikke takken nog versnippert kunnen worden, maakt dat wij niet meer zonder kunnen.

groeten,
Jan van den Brink – natuur-talent.nu


In oktober 2015 een Haecksler aangeschaft. Zeer vriendelijk en proffesioneel geholpen. Ben zeer tevreden over het gebruik van deze machine. Doet precies waarvoor ik hem aangeschaft heb nl. door huizen heen kunnen, kleine achtertuinen bereiken en makkelijk achter in de bus te zetten. Versnippert erg makkelijk en is vriendelijk in gebruik.

Vriendelijke groet,

Leon van Hevelingen – Hoveniersbedrijf Leon


Dank jullie wel voor de betrouwbare aflevering van de Haecksler. Ik heb er vanmiddag al mee gewerkt wat een geweldige machine. Hebben jullie nog meer in het assortiment wat voor mij bruikbaar is voor mijn werk? Zou zeggen tot een volgende keer

Mario van den Hurk mariovandenhurk.nl
De Hovenier – Tuinaanleg en Onderhoud

Info van Haecksler BV:
Er is ook nog treetruck.eu en binnenkort komt de Etesia electrische kruiwagen en alleskunner in ons assortiment!


Eindelijk ga ik ook eens een review geven, na een klein jaar gewerkt te hebben met hem. De hakselaar, gewoon geweldig. Ik heb er geen andere woorden voor.
Het werkgemak, de compactheid, van mij niks dan lof.

Als je op een werk aan komt kijken de mensen meermaals van waarmee (lees welk klein grut) ga jij hier takken hakselen. Totdat je eens bezig bent dan komt de interesse van dit is echt wel een goede machine. Collega’s die je soms een beetje argwanend aankijken, die met takken door poortjes aan het sleuren zijn. Hun grote hakselaar op de straat moeten zetten en dan kom ik en ga door de deur, het poortje, het smalle tuinpaadje tot bij de takken!!

Eén minpuntje, de bereikbaarheid van de tank, maar dat is met enige vindingrijkheid ook op te lossen. Enfin hier zit een heel tevreden klant!

Koen Daenen – Spalbeek – koendaenen07@gmail.com

www.facebook.com/snoeienvelwerkkoendaenen


Enige tijd geleden de Haecksler Silent gekocht. Deze takken worden makkelijk ingevoerd in de ruime trechter waarna zij makkelijk versneden worden tot mooie snippers. Ideaal werken. Na snoeien niet meer zeulen met de bossen takken en weer transporteren naar de groenrecycling. Makkelijk formaat machine welke goed is te transporteren in de bus of aanhanger. Je komt ook zeer professioneel over bij de klant. Vele versnipperaars vergeleken maar de prijs/ kwaliteit verhouding van de Haecksler is bijzonder goed. Een aanrader dus.
Ook Joost is prima bereikbaar en een fijne man om mee te communiceren.

Ed Bol. www.edboltuinen.nl
https://www.facebook.com/edboltuinen


Na veel twijfelen tussen verschillende merken had ik dan beslist om voor de Haecksler te gaan. Wel van deze beslissing heb ik tot nu toe nog geen spijt gehad. Mijn hoofdzaak is bomen zagen en dus niet snoeien zoals velen onder ons, en daarom twijfelde ik of de Haecksler wel voldoende was voor mij, en ja hoor, ruim voldoende. Het hout dat niet door de Haecksler gaat wordt bij ons gebruikt als brandhout, al de rest gaat erdoor.

Wat betreft de service van Haecksler, kan ik enkel zeggen TOP. Na enkele maanden kreeg ik een mail met de vraag of ik extra bouten wou omdat er met de bouten soms een probleem was om ze los te krijgen, een week later zaten ze reeds in de bus. Extra set messen bestellen en 2 dagen later eveneens in de bus, dus super service zoals ik nog nergens anders gekregen heb.

Wat betreft onderhoud, zeer makkelijke machine om aan te werken en alles zit vrij doordacht in elkaar. Dus voor de twijfelaars zeker niet twijfelen en doen.

Filip Deroover
www.boomzager.be


Deze zomer een Haecksler versnipperaar gekocht. Regelmatig mee gewerkt en voldoet helemaal aan de verwachtingen. Eenvoudig en compact. Makkelijk te vervoeren en ook heel handig in de kleinere ruimte’s.
Voordeel je staat altijd dicht op je werk en het scheelt een hoop gesleep met takken. Iets meer zorg besteden aan de dikte van je takken en ze gaan er probleemloos doorheen. Ook de aflevering en advies is prima geregeld.

Mats Blom Hovenier
www.matsblomhovenier.nl


In mijn kleine boomverzorgingsbedrijfje maakte ik voor het snipperwerk altijd gebruik van mijn VanDaele TV150. Deze machine is ideaal te gebruiken en werkt het hout prima door de machine mijn zes kuubs aanhanger in. Voor de moeilijk te benaderen bomen huurde ik regelmatig een versnipperaar die qua ontwerp redelijk overeenkomt met de Haecksler. Huren is leuk, maar de haal en breng rompslomp voor en na de werkzaamheden gaan uiteindelijk opbreken. De machine werkte goed, maar het ontwerp zorgde ervoor dat je regelmatig over de motor stond te snipperen waardoor je de koeling stond te blokkeren. Met nat blad aan de takken raakte de uitvoerpijp regelmatig hopeloos verstopt en ook de uitwerpafstand was voor het goed vullen van de aanhanger te minimaal.

Een jaar geleden zag ik voor het eerst de Haecksler waarbij de motor onder de invoertrechter is geplaatst. In eerste instantie had ik daar gemengde gevoelens bij. Hoe zou de werkhouding zijn? Zit het motorblok misschien in de weg? Toen ik daar enkele gebruikers naar had gevraagd waren die twijfels snel weggenomen. Het motorblok zit ver genoeg onder de invoertrechter en de beugel waaraan je de machine verplaatst is volledig weg te klappen.

Één van de grote voordelen van de korte bouwwijze van de Haecksler is dat hij prima in mijn busje past. Hierin heeft hij vanaf dag één een vast plaatsje gekregen. Die VanDaele? Die heb ik sinds de aanschaf van de Haecksler niet meer aangeraakt.
Vanwege de enorm goede luchtverplaatsing snippert de Haecksler mijn aanhanger binnen de kortste keren van voor tot achter helemaal vol. Takken met nat blad of naaldhout blaast hij zonder enig probleem en zonder te knoeien de bak in.
Het is een fijne messentrommel machine die qua bouwwijze handiger in elkaar zit dan de naaste concurrenten. Qua capaciteit en doorvoer kan deze machine zich zelfs goed meten met de kleine traditionele messenschijf snipperaars.

Kortom. De Haecksler is zijn geld meer dan waard!
Wolter Kok boomverzorging
www.treespotter.nl


Wij hebben de Haecksler machine in ons verhuurprogramma en we krijgen alleen maar positieve reacties op deze machine. Grote doorvoersnelheid, makkelijk te transporteren en verdraaibare afvoerpijp. Kortom een machine die een echte positieve toevoeging is aan ons verhuurprogramma!
www.seegershalle.nl/verhuur

Seegers-Halle BV Halseweg 58 7025 CG Halle
Tel: 0314-631798


Hartelijk dank voor deze geweldige machine,
In mijn mailbox kwam ik jou aanbieding tegen, normaal gaan deze direct naar de prullenbak totdat ik de prijs zag en naar aanleiding daartoe de site bezocht en filmpjes bekeek, ik was direct overtuigt dat dit de machine is die geld kan opleveren, wat mij opviel: weinig bewegende delen en een heel sterke ( HONDA 13pk) motor en goed ontwerp. Met weinig bewegende delen kan er ook weinig kapot is mijn idee hierachter.

Na een korte calculatie van wat ik per jaar wegbreng aan “snoeihout” naar het groenverwerking bedrijf en hoeveel je met een volle kar moet rijden qua tijd & het gesleep in de tuinen wat vaak meer dan 75meter is, kwam ik erachter dat ik in één winter de aanschafprijs van deze machine er al uit zou hebben, daarnaast staat hij nu achterop mijn kar en al moet je een Catalpa snoeien of wat Hortensia`s, meteen hakselen die bende en je bespaart ruimte op de kar. Waar je vroeger drie keer op één dag moest rijden doe je nu één keer in de twee weken, vaak kun je de snippers ook in de tuinen weer verwerken waardoor afvoeren niet meer hoeft.

En Joost, dikker dan 9 cm gaat ook mits je het met respect voor de machine uitvoert, **Deze “Haecksler” machine is een investering welke geld oplevert zonder hier loonheffing voor te betalen!

Bram Oudshoorn – www.oudshoorntuinen.nl


Zeer tevreden over onze Haecksler hij is nu 2 maanden bij ons in dienst ,en zeer effectief inzetbaar Op vooral kleinere en slecht bereikbare plaatsen. Kortom ,een welkome aanvulling in ons hoveniers bedrijf.

HG Arie/ FOKKER AKG. – Kockengen


Het is een heel aangenaam hakselaar , takjes en takken met een doorsnede 9 cm moeiteloos erdoor en andere kant in …… stukjes .

Ja wat wilt u nog meer met een motor HONDA 13 PK
één woord MACHTIG hakselaar.
M. Wouters – Brugge


Vorige maand onze hakselaar gekocht. Lang dubben over welke merk er most komen. Deze doet het snipperen snel en voelt erg degelijk. Tevreden.

Wouda Leerdam


De Haecksler versnipperaar is heerlijk om mee te werken. De invoermogelijkheid voor kleine bomen of bossen met takken is geweldig ! In korte tijd grote hoeveelheid takken te verwerken. Het is een degelijke machine. Maar zoals elk voordeel is er ook een klein nadeel: de machine staat stevig en laag bij de grond, maar als ik de machine de garage inrijd – die iets hoger ligt – komt het voorste deel al op de grond. Dan moet je voorzichtig rijden.

S. van Muijen – Mijdrecht


Van dit type machine was ons al bekend dat het versnipperen erg snel gaat. Wat ons beviel was dat hij klein is en makkelijk mee op de kar kan. Het snipperwerk dat we er al mee gedaan hebben bevestigd dat onze keuze goed was. Het echte werk gaat beginnen als we in de herfst weer bomen kappen, en we kijken er al naar uit.

Joris Geurts -Maatwerk