Meer informatie over de versnipperaars

Haecksler 4 –13PK

Haecksler 4W –14PK

Haecksler 4 Extra Power –18PK

Klik hier voor een grotere afbeelding

H4 – 13PK

De 4 is de basis van alle andere Haecksler modellen. Door de brede invoertrechter en brede messenrotor versnippert de Haecksler 4 gemakkelijk grote hoeveelheden takken, zelfs gevorkte.

H4 W- 14PK

Haecksler 4 W met een Briggs & Stratton 14 pk motor met handstart èn elektrische start. Uitgerust met een elektrische lier voor het op de aanhanger laden en voor de lastige stukken in de tuin. Bediening van de lier vanaf de duwboom.

H4 EP – 18PK

De Haecksler 4 Extra Power heeft dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen als de Haecksler 4 en wordt uitgerust met een krachtige 18PK Briggs & Stratton Vanguard V-Twin.

Haecksler 4  EPW –18PK

Haecksler 4  Extra Power Easy Rider-18PK

haecksler--TREETRUCK-

Haecksler Treetruck

H4 EPW – 18PK

De Haecksler Extra Power met de Briggs & Stratton 18 pk Vanguard motor met handstart èn elektrische start. Uitgerust met een elektrische lier voor het op de aanhanger laden en voor de lastige stukken in de tuin. Bediening van de lier vanaf de duwboom.

H4 EPER – 18PK

De Haecksler 4 Extra Power Easy Rider  heeft een 18PK Briggs & Stratton èn aandrijfondersteuning. De meest efficiënte en complete machine voor de veeleisende professional.

Haecksler Treetruck

De Treetruck, in combinatie met een Haecksler versnipperaar, is de ultieme oplossing voor slim werken in boomverzorging.

De Haecksler 4 in aktie!