Meer informatie over de versnipperaars

Haecksler 4 –13PK

Haecksler 4 Silent –13PK

Haecksler 4 Easy – Rider – 13PK

Klik hier voor een grotere afbeelding

Haecksler 4 – 13PK

De 4 is de basis van alle andere Haecksler modellen. Door de brede invoertrechter en brede messenrotor versnippert de Haecksler 4 gemakkelijk grote hoeveelheden takken, zelfs gevorkte.

Haecksler 4 Silent – 13PK

De Haecksler 4 Silent heeft dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen als de Haecksler 4. Er is op vijf verschillende plaatsen geluiddempend materiaal aangebracht om het snipperwerk voor de omgeving minder luidruchtig te laten verlopen. Voor professionals die veel in dichtbebouwde steden werken.

Haecksler 4 Easy Rider 13PK

Haecksler Easy Rider met derde elektrisch aandrijfwiel voor 100% aandrijving op vlak en ruw terrein en 30 tot 70% steunaandrijving op licht hellend terrein. Niet geschikt voor steilere helling.

Haecksler 4 Extra Power –18PK

Haecksler 4  Extra Power Easy Rider-18PS

haecksler--TREETRUCK-

Haecksler Treetruck

Haecksler 4 Extra Power – 18PK

De Haecksler 4 Extra Power heeft dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen als de Haecksler 4 en wordt uitgerust met een krachtige 18PK Briggs & Stratton Vanguard V-Twin.

Extra Power Easy Rider – 18PK

De Haecksler 4 Extra Power Easy Rider  heeft een 18PK Briggs & Stratton èn aandrijfondersteuning. De meest efficiënte en complete machine voor de veeleisende professional.

Haecksler Treetruck

De Treetruck, in combinatie met een Haecksler versnipperaar, is de ultieme oplossing voor slim werken in boomverzorging.De Haecksler 4 in aktie!